Vietnamas

Reikalingi dokumentai:
pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
2 spalvotos nuotraukos (4,5×5,5 cm);
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas;
užpildyta anketa (teirautis biure).
Pastaba:
Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina
1-kartinė turistinė (iki 14 d.) 10-11 darbo dienų 150 EUR*
1-kartinė turistinė (iki 30 d.) 10-11 darbo dienų 190 EUR*


*Papildomai reikia mokėti už dokumentų siuntimą greituojau paštu – apie apie 116 EUR.