Tanzanija

Reikalingi dokumentai:
pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
4 spalvotos nuotraukos (3,5×4,5 cm);
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas;
užpildyta anketa (teirautis biure).
Pastaba:
Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina
Vienkartinė turistinė (iki 3 mėn.) 15 darbo dienų 116 EUR*

*Papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu – apie 116 EUR.