Mozambikas

Reikalingi dokumentai:
pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos, turi būti min. 3 tušti lapai;
2 nuotraukos (jei per paskutinius 2 metus keliavote į šią šalį, tuomet užteks 1);
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
viešbučio rezervacijos kopija;
skiepų knygutė su įrašu apie skiepus nuo geltonojo drugio.
Pastaba:
Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina EUR
1-kartinė iki 2 mėn. 5—6 darbo dienos 177*
1-kartinė iki 2 mėn. 7-8 darbo dienos 154*
1-kartinė iki 2 mėn. 11-13 darbo dienų 128*


* Papildomai reikia sumokėti už siuntimą greituoju paštu – apie 116 EUR.