Indija

Reikalingi dokumentai:
pasas, galiojantis min 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
1 spalvota nuotrauka (5×5),
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
viešbučio rezervacija,
anketiniai duomenys (papildomai: tėvo ir sutuoktinio vardai; ar neturite giminių Pakistane; kokias šalis aplankėte per paskutinius 10 metų; jei anksčiau buvote Indijoje, nurodyti adresą, kur buvot apsistoję).

Pastabos:
pareiškėjai turi pateikti prašymus daugkartinei gauti vizai ne vėliau kaip 30 dienų iki planuojamos kelionės datos,
viza galioja nuo jos išdavimo datos + 3 arba 6 mėn (ne pagal skrydžio datas),
turistinių vizų turėtojams — kitą kartą vėl įvažiuoti į šalį galima tik po 60 dienų po išvykimo,
konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas ir forminimo terminus tikslinti biure.

Vizos tipas Vizos forminimo terminas Kaina EUR
Turistinė dvikartinė 4-5 d.d 107
Daugkartinė turistinė 12 mėn. 15 d.d. 190