Zimbabvė

Reikalingi dokumentai:
pasas ( galiojantis mažiausiai 6  mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
2 nuotraukos;
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
viešbučio rezervacijos kopija arba adresas, kur apsistos Zimbabvėje;
anketiniai duomenys  ( darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. Nr.)
skiepų knygelė su atžymomis dėl skiepų nuo geltonojo drugio).

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina EUR
1-kartinė turistinė iki 30 d. 12-13 darbo dienų 129*

* Papildomai  reikia sumokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu – apie 116 EUR.