Kinija

Reikalingi dokumentai:
Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos.
Pase turi būti 2 tušti puslapiai vizoms klijuoti vienas šalia kito.
1 spalvota nuotrauka.
Skrydžio ir viešbučio rezervacijos.
Draudimas.
Anketiniai duomenys:darbovietės pavadinimas, adresas, pareigos, telefonas; gyv.vietos adresas, kontaktinis telefonas; šeimyninė padėtis; artimiausių šeimos narių duomenys : vardas, pavardė, pilietybė, giminystės ryšys, užimamos pareigos; asmens duomenys ir kontaktinis telefonas nelaimės atveju Lietuvoje; jei buvote Kinijoje, nurodyti datą ir kokiu tikslu lankėtės, kokias šalis aplankėte per paskutinius 12 mėn.
Keliaujančiam vaikui iki 18 metų papildomai reikalingi dokumentai – gimimo liudijimo, tėvų santuokos liudijimo (jei išsiskyrę – ištuokos liudijimo), tėvų pasų kopijos ir notaro patvirtintas tėvų leidimas vaikui išvykti į užsienį.

Pastabos:
Jeigu turistas turi vienkartinę vizą ir nuvyks į Honkongą, tai atgal į Kiniją jau nebegalės grįžti!!!
Viza galioja 90 dienų, bet šalyje galima išbūti 30 dienų.
Dvikartinei vizai reikalinga antro skrydžio rezervacijos kopija.
Konsulatas dirba antradieniais ir ketvirtadieniais.
Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas ir forminimo terminus tikslinti biure.

Kinijos vizos LR piliečiams

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina EUR
1-kartinė 4-5 darbo dienos 125
1-kartinė 8-9 darbo dienos 99
2-kartinė 4-5 darbo dienos 135
2-kartinė 8-9 darbo dienos 110

Kilo klausimų?
Mielai padėsim!

Kelioniumozaika.lt
Švitrigailos g. 3-1, Vilnius
+370 5 249 77 06
+370 650 60196
info@kelioniumozaika.lt
Darbo laikas: I-V 09:00-18:00