Turkmėnistanas

Reikalinga:
pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos pabaigos);
iškvietimas iš Turkmėnistano (patvirtintas Migracijos departamento);
2 vienodos spalvotos nuotraukos;
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
tikslus maršrutas Turkmėnistane;
tiksli sienos kirtimo vieta įvažiuojant į Turkmėnistaną;
anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. Nr., tėvų vardai, pavardės, sutuoktinio duomenys).
Pastaba:
Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina
Vienkartinė turistinė iki 30 d. 5-6 darbo dienos 205 EUR
Vienkartinė turistinė iki 30 d. 10-12 darbo dienų 155 EUR