Tailandas

Reikalingi dokumentai:
pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
1 spalvota nuotrauka (daryta ne seniau nei 6 mėn., 3,5 x 4,5);
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį);
viešbučio rezervacijos kopija;
Nedirbantys asmenys pateikia patvirtinimą iš banko, kad sąskaitoje yra bent 500 EUR lėšų ;
patvirtinimas iš banko, kad sąskaitoje yra bent 5000 Eur (tik daugkartinėms vizoms);
anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. nr., tėvų, sutuoktinio vardai ir kontaktinio asmens LR vardas, pavardė, tel. nr)
Pastaba:
daugkartinė turistinė viza leidžia į šalį įvažiuoti daug kartų 6 mėn bėgyje, bet vieno atvykimo metu leidžiama būti iki 60 d.;
konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina
Vienkartinė Per 6-7 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 48 EUR
Daugkartinė viza iki 6 mėn. Per 6-7 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 178 EUR