Pietų Afrikos Respublika

Reikalingi dokumentai:
pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
2 spalvotos nuotraukos (3,5×4,5 cm);
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija anglų kalba;
viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš PAR anglų kalba (jeigu kviečia privatus asmuo, kartu su iškvietimu kviečiančio asmens paso kopija. Kvietimas turi būti patvirtintas PAR policijos);
medicininių išlaidų draudimas;
pažyma iš banko apie turimas lėšas (už paskutinius 3 mėn., anglų kalba);
pažyma iš darbovietės (anglų kalba);
aiškinamasis raštas (anglų kalba);
medicininių išlaidų draudimas anglų kalba (draudimą galite įsigyti mūsų biure);
anketiniai duomenys.

Pastaba:
Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina EUR
1-kartinė iki 3 mėn. 15 darbo dienų, bet gali užtrukti apie mėnesį 117*

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu – apie 136 Eur.