Namibija

Reikalingi dokumentai:
pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
2 spalvotos nuotraukos (3,5×4,5);
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
draudimas (galite įsigyti mūsų biure);
išrašas iš banko apie turimas lėšas (už paskutinius 3 mėn.);
viešbučio rezervacijos patvirtinimas;
iškvietimas iš Namibijos (verslo vizai);
anketiniai duomenys.
Pastaba:
Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina EUR
1-kartinė iki 30 d. 12-13 darbo dienų 137*

* Papildomai reikia sumokėti už siuntimą greituoju paštu – apie 116 EUR.