Laosas

Reikalingi dokumentai :
pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
2 nuotraukos (4,5X5,5),
 lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas,
užpildyta anketa (teirautis biure).
Pastaba:
dokumentų pateikimo diena neskaičiuojama.
konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas ir forminimo terminus tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina EUR
1-kartinė turistinė iki 30 d. 12 darbo dienų 132*

*Papildomai mokama už dokumentų siuntimą greituoju paštu – apie 116 EUR.