Kambodža

Reikalingi dokumentai:
pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
3 nuotraukos (4,5 x 5,5);
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija. Reikia nurodyti sienos kirtimo vietą.
anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. Nr.).

Pastaba:
konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina
1-kartinė turistinė iki 28 d. 10-12 darbo dienų 85*

*Papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu – apie 116 Eur.