Indija

Reikalingi dokumentai:
pasas, galiojantis min 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
1 spalvota nuotrauka (5×5),
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
viešbučio rezervacija,
anketiniai duomenys (papildomai: tėvo ir sutuoktinio vardai; ar neturite giminių Pakistane; kokias šalis aplankėte per paskutinius 10 metų; jei anksčiau buvote Indijoje, nurodyti adresą, kur buvot apsistoję).

Pastabos:
pareiškėjai turi pateikti prašymus gauti vizai ne vėliau kaip 30 dienų iki planuojamos kelionės datos,
viza galioja nuo jos išdavimo datos + 3 arba 6 mėn (ne pagal skrydžio datas),
turistinių vizų turėtojams — kitą kartą vėl įvažiuoti į šalį galima tik po 60 dienų po išvykimo,
konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas ir forminimo terminus tikslinti biure.

Vizos tipas Vizos forminimo terminas Kaina EUR
Daugkartinė turistinė 12 mėn. 15 d.d. 190