Gana

Reikalingi dokumetai:
pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos,
anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. nr),
6 nuotraukos (4 nuotraukų reikia iš karto, dar 2 nuotraukos bus reikalingos nuvykus į Ganą),
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
viešbučio rezervacijos kopija,
skiepai nuo geltonojo drugio,
pažyma iš banko apie sąskaitos likutį anglų kalba (tinka ne senesnė nei 3 mėnesių).

Pastabos:
dokumentų pridavimo diena neskaičiuojama,
papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą DHL (apie 116 Eur),
konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas ir forminimo terminus tikslinti biure.

Vizos tipas Forminimo terminas Kaina EUR
Turistinė 1-kartinė iki 30 d. 16-17 darbo dienų 240*
Turistinė 1-kartinė iki 30 d. 9-10 darbo dienų 311*