Etiopija

Reikalingi dokumentai:
pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
2 nuotraukos; iškvietimas iš Etiopijos;
lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
viešbučio rezervacijos kopija;
anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. Nr.).

Vizos tipas Vizos padarymo laikotarpis Kaina EUR
Vienkartinė viza iki 30 d. Per 12 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 121*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu – 116 Eur.